Navigatie

Individuele begeleiding

In je leven kunnen zich situaties voordoen waar je moeilijk mee om kunt gaan. Ze kunnen je leven zodanig beïnvloeden dat je niet meer kan genieten of je slecht in je vel voelt. Soms geraak je hier zelf uit maar dit lukt niet altijd. Sommige situaties of gebeurtenissen kunnen te zwaar gaan doorwegen, dan is het belangrijk dat je aan de alarmbel trekt.

Een luisterend oor, je hart eens luchten en/of goede gesprekken kunnen je hierbij helpen.

Nadat je contact hebt opgenomen, plannen we een eerste gesprek, een kennismakingsgesprek, dit kan samen met je ouders of alleen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en probeer ik een beeld te vormen van wat er zich allemaal afspeelt in jouw wereld. Ook jouw verwachtingen komen aan bod. Op het einde kijken we samen hoe we de begeleiding verder gaan zetten. 

De begeleidingssessies gebeuren in een vertrouwelijke en ontspannen sfeer, individueel of, als je daarvoor kiest, samen met je ouders. 

De duur van onze samenwerking is afhankelijk van verschillende factoren. Na een tijdje zullen we samen kijken of we de sessies kunnen afbouwen of beëindigen. Een follow-up, of opvolggesprek, kunnen we altijd inplannen.

Ook met opvoedingsmoeilijkheden of - vragen kan je bij mij terecht. Soms is een luisterend oor al genoeg. Indien er meer nodig is, kunnen we samen kijken wat mogelijk is en kan ik tips geven.

 

Praktische informatie:

Een individuele begeleidingssessie duurt ongeveer 50 minuten. Een intakegespek kan langer duren.

Kostprijs van een sessie is 50 euro.

Voor een afspraak te maken kan je contact opnemen via mail: info@danasvlindertuin.be of gsm: 0470 257162

Individuele begeleiding

© 2017 - 2020 Dana's Vlindertuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel